Начало Тип кожа Зряла кожа Ампули Концентрат с ДНК от Хайвер

Ампули Концентрат с ДНК от Хайвер

Арт.№ 907
0.0/5 от общо 0 оценки
92.00 лв (с ДДС)
 бр
В наличностДоставка до 24ч.

Информация за продукта

Концентрат, който възстановява енергийността и жизнеността на кожата. Благодарение на неговата уникална комбинация от DNA екстракт от хайвер, жива морска вода и високоефективни субстанции против бръчки, ампулите интензивно стимулират възстановителния процес. Ампулите изглаждат кожата, възстановяват еластичността и интензивно помагат за възстановяване на структурната мощ на кожата.

Предимства:

  • Уникална комбинация от високоефективни съставки.
  • Интензивна стимулация на кожата.
  • Активна ревитализация.
  • Силен и стегнат лицев контур.
  • Мощен ефект срещу финни линии и бръчки.

Употреба: Счупете внимателно ампулката с тампон, за да предотвратите порязване. Разпределете количеството на две. Изсипете първата част от ампулата в дланта си и нанесете върху лицето, с въртеливи движения. Втората част от ампулката нанесете по шията и деколтето. Субстанцията попива за около една минута. Използвайте сутрин и/или вечер и много нежно масажирайте. Не се отстранява. Нанесете върху ампулата крем според типа кожа.

Размер: 7 ампули по 2мл.

Активни съставки

Екстракт от Хайвер

Извлича се от хайвер на сьомга, познат като 'червен хайвер', благодарение на червено-оранжевия си цвят. Този червен хайвер съдържа висок процент на липопротеините и фосфопротеини, притежава добре балансиран хранителен състав от незаменими аминокиселини, необходими за хранене и изграждане на кожни клетки. Този протеин се усвоява отлично от клетките на кожата и стимулира производството на колаген I, колаген III, фибронектин и е бариера за свободните радикали. Резултатът е подобряване на цялостната структура на кожата и забавя стареенето й.

Жива Морска Вода

Живата морска вода се получава от брега на морето (област Бретан във Франция). Морската вода е обградена от гранитно формирование и се филтрира със слой от пясък. Поради този филтрационен процес се отстраняват моновалентните соли като калий и натрий. Съставът на микроелементи се запазва, неговата концентрация всъщност се увеличава, като например манган от 0,27% на литър се увеличава до 3.34% на литър. Цинк от 0,98% на литър се увличава до 8,5% на литър. Живата морска вода повишава стимулирането на липиди в епидермиса и по този начин подобрява съдържанието на влага, засилва връзките между базалната мембрана и колаген 4, който от своя страна регулира влагата в кожата. Това допълнително стимулира синтеза на hemidesmosomes (точкови влакна) и оптимизира връзките между базалните клетки и базалната мембрана, което има положителен ефект върху храненето на кожата и нейното равновесие. Живата морска вода действа на организма по специфичен начин и води до неговото пълноценно укрепване.

Клетъчен Бустер

Натурално активното вещество добито от люцерна, което притежават свойства подобни на тези на ретинола. Клетъчният бустер е ултрамодерна формула за увеличаване на вътреклетъчния обем с течност. Той е ефективен в борбата с бръчки, активира фибробластите, повишава синтеза на колаген и потиска възпалителните процеси. Това намалява дълбочината и дължината на бръчките, в което се изразява анти-ейдж ефектът.

Документи за сваляне

Facebook коментари

Последно разглеждани

Ампули Концентрат с ДНК от Хайвер 92.00 лв
Ампули Концентрат с ДНК от Хайвер

Ампули Концентрат с ДНК от Хайвер

COLLECTION CAVIAR
92.00 лв (с ДДС)
  • Инфо
  • Активни съставки
  • Документи
  • Коментари