Начало Истински истории

Истински истории

Яна ПаневаСтара Загора

След като започнах обучението си в Jeаn d'Arcel осъзнах, какво е да си професионален козметик. Доволна съм от курса. Препоръчвам го на хората, които наистина знаят, че искат да се занимават качествено с козметика, които искат да вършат добре работата си, да го правят с обич и професионализъм. Искам да изкажа признателност и благодарност към екипа на козметичен салон Jean d'Arcel и най-вече към Галя Брезова и Жулиета Желева. Успех и продължавайте да бъдете всеотдайни към работата си!

Кремена ГеоргиеваСтара Загора

Няма думи, с които да опиша времето, през което се обучавах за козметик. Беше време изпълнено изключително и само с положителни емоции. Това, което инвестирах като средства за този курс напълно оправдаха очакванията ми, даже и повече от очакваното. За всички бъдещи козметици, които обмислят къде препоръчвам на 100%.

Донка ДимитроваКазанлък

Това преживяване не може да се опише с думи! Прекрасен екип, който се раздава и душевно и практически на максимум! След курса не исках да си тръгмам, но се наложи, защото бяха ме научили вече на всичко! Едно прекрасно място, в което ми остана сърцето! И ме обучиха перфекно и дадоха всичко от себе си! Обичам ви!

Джеврие МалкочКазанлък

Искам да изразя мнението си за курса в Козметичен център Jean d'Arcel! Запознах се с едни прекрасни хора, които още от самото начало започнаха да ме учат на прекрасната си професия!
Всеки ден научавахме по нещо ново и интересно, но най-хубавото беше, че те ни приеха като част от екипа си, а не като техни курсисти, от което всички ние бяхме щастливи!
Всеки едни ден преминаваше в обучение и практика, което ни позволяваше да се доближим до съществената част на работата.
Jean d'Arcel е един прекрасен козметичен център, в който всяка една дама може да се почувства специална и да прекара чудесно времето си в процедури и в прекрасна уютна обстановка!
Радвам се, че бях част от екипа ви и ви БЛАГОДАРЯ за това, на което ме научихте! Бъдете още по успешни и продължавайте да радвате хората с професионализма си!
Обичам ви! ❤️

Петя СтефановаГълъбово

С няколко думи...прекрасен екип..за малкото време прекарано с Вас.. ви обикнах безкрайно! И най-важното е, че след края на обучението отново получаваме помощ ..компетентни съвети.. За мен беше голяма радост, че се запознах с прекрасни във всяко едно отношение хора!

Ваня ПавловаРаднево

Много съм доволна и впечатлена от курса по козметика!

Теодора НайденоваСтара Загора

Изключителен професионализъм, като всеки от специалистите обучители отговаря за поверената му сфера и успя да предаде знанията си и опита си разбираемо. Много съм доволна от целия екип на Козметичен център Jeam d'Arcel, освен че научих много в професионално отношение се срещнах и със страхотни хора, с които беше много приятно да се работи и общува. Давам най-високата оценка за компетентност, професионализъм, отзивчивост!

Дени ГосподиноваЧирпан

Eдинствено искам да благодаря за прекрасното време прекарано на курса за козметик в Jean Darcel, за прекрасните хора, които срещнах там и всичко на което ме научиха..а то е много! Благодаря ти, Жулиета! Благодаря ти, Галя Брезова! Обичам ви! Горещо препоръчвам, не с две ръце, а със сърце!